Meterkast Elektra Werkzaamheden

Elektra werkzaamheden

Werkzaamheden uitgevoerd door onze elektromonteurs bestaan uit aanleggen van compleet nieuwe licht en kracht installaties, vervanging van meterkasten, uitbreiding van installatie voor bijvoorbeeld een verbouwing of een nieuwe keuken. Ook voor het aanleggen voor een buitenaansluiting voor uw nieuwe elektrische auto, inclusief de laadpaal en de aansluiting kunt u terecht bij B&R. Ook doen wij aanleg van netwerk kabels, cai en telefoon kabels. Ook hier hebben wij een 24-uurs service om u zo snel mogelijk bij calamiteiten weer op weg te helpen.

Ook voor het leveren en plaatsen van PV zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. PV zonnepanelen zijn panelen die stroom opwekken, te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Bij de aanvraag maken wij graag een afspraak met de klant om te kijken naar de bestaande situatie zodat we in overleg met u een goed advies kunnen geven voor een passende oplossing. B&R levert en plaatst de PV zonnepanelen zelf en verzorgd de aanleg vanaf de panelen tot in de meterkast en voeren alles uit volgens de geldende en verplichte eisen /normen.

Wij leveren en plaatsen ook video-intercom installaties . Dit zijn installaties die vaak in flatgebouwen voorkomen om vanuit de woning te kunnen zien wie er beneden aanbelt waardoor men met een druk op de knop de deur kan openen. Veelal gebeurt dit voor woningbouwverenigingen en/ of vereniging van eigenaren.

Bij B & R kunt u terecht voor alles wat met installaties te maken heeft, van lekkende wc , kapotte cv ketel , defecte lamp tot aan de dakgoot die vervangen moet worden. Niet voor niets zijn wij een totaal-installateur met ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in de installatie branche..CV Werkzaamheden

Werkzaamheden uitgevoerd door onze cv monteurs bestaan uit complete cv installaties, uitgevoerd met de meest hoogwaardige materialen en natuurlijk met de nieuwste HR cv ketels , naar wens uitgevoerd met warm watervoorziening en eventueel met zonnepanelen om het warm water op te warmen. Ook vervangen wij uw bestaande ketel voor een nieuwe ketel waarvoor wij partner zijn van de Nefit Bosch groep en u dus altijd een ketel naar uw wens kunnen aanbieden. Onderhoud kunnen wij uiteraard ook uitvoeren, hiervoor hebben wij een 24-uurs service om bij een storing u zo spoedig mogelijk te kunnen helpen.

CV Werkzaamheden, CV Ketel Vloerverwarming


Loodgieter werkzaamheden

Werkzaamheden die uitgevoerd worden door onze loodgieters bestaan uit complete water installaties van warm en koud water vanaf de watermeter tot aan de aansluitpunten voor bijvoorbeeld keuken, badkamer en toilet . Wij zijn bekend met de nieuwste technieken op gebied van leidingwerk zoals pers en /of knel werk. Ook verzorgen wij uw gehele badkamerrenovatie in samenwerking met een bekwaam aannemer voor bouwkundige werkzaamheden zoals tegel en stucwerk zodat alles in een keer professioneel word uitgevoerd.

Ook kunnen wij uw zinken goten vervangen en uw plat dak voorzien van nieuw dakleer, eventueel met isolatie plaat en zinken of aluminium afwerking .Tevens kunnen wij uw riolering aanpassen of vervangen als deze defect is. Om de inwendige staat van het riool te kunnen inspecteren werkt B&R samen met een vakkundig bedrijf die gebruik maakt van verschillende camera inspectie systemen. Hierdoor wordt het probleem inzichtelijk en kunnen wij een passend advies geven.

Zinken dakgoten Dakdekken, dakreparatie


Zonnepanelen

Zonnepaneel omvormers Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn in verschillende types te verkrijgen en leveren u uiteindelijk in meerdere aspecten voordelen op. Wij zijn een gecertificeerd dealer van Solar Edge systemen, momenteel marktleider met wereldwijd meer dan 2 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd in meer dan 45 landen.

B &R is een erkend elektra installateur en kan de gehele installatie voor u aanbrengen van levering tot oplevering. Het toepassen van zonnepanelen leidt uiteindelijk tot een energie opbrengst.

Wij kunnen u optimaal adviseren over het plaatsen van zonnepanelen, en ontvangt u van ons een totaalpakket van installatie en service. Ook aanpassingen in uw meterkast worden niet vergeten, iets wat heel belangrijk is bij het plaatsen van zonnepanelen.