Elektra werkzaamheden

Werkzaamheden uitgevoerd door onze elektromonteurs bestaan uit aanleggen van compleet nieuwe licht en kracht installaties, vervanging van meterkasten, uitbreiding van installatie voor bijvoorbeeld een verbouwing of een nieuwe keuken. Ook voor het aanleggen voor een buitenaansluiting voor uw nieuwe elektrische auto, inclusief laadpaal en de aansluiting kunt u terecht bij B&R. Ook doen wij aanleg van netwerk kabels, cai en telefoon kabels. Hier hebben wij een 24-uurs service om u zo snel mogelijk bij calamiteiten weer op weg te helpen.

Voor het leveren en plaatsen van PV zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. PV zonnepanelen zijn panelen die stroom opwekken, te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Bij de aanvraag maken wij graag een afspraak met de klant om te kijken naar de bestaande situatie zodat we in overleg met u een goed advies kunnen geven voor een passende oplossing. B&R levert en plaatst de PV zonnepanelen zelf en verzorgd de aanleg vanaf de panelen tot in de meterkast en voert alles uit volgens de geldende en verplichte eisen/normen.

Wij leveren en plaatsen ook video-intercom installaties. Dit zijn installaties die vaak in flatgebouwen voorkomen om vanuit de woning te kunnen zien wie er beneden aanbelt waardoor men met een druk op de knop de deur kan openen. Veelal gebeurt dit voor woningbouwverenigingen en/ of vereniging van eigenaren.

Bij B & R kunt u terecht voor alles wat met installaties te maken heeft, van lekkende wc , kapotte cv ketel , defecte lamp tot aan de dakgoot die vervangen moet worden. Niet voor niets zijn wij een totaal-installateur met ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in de installatie branche.