Over ons

B&R Installatietechniek is een allround installatiebedrijf dat in 1998 is opgericht door Ronald Bomhof en Bert van Zeist.

Beide heren werkten ooit samen bij hetzelfde bedrijf in loondienst waar zij naast de dagelijkse opdrachten ook in hun vrije tijd diverse klussen uitvoerden. De wens om samen een eigen bedrijf te starten en hun eigen inbreng en passie te volgen werd steeds groter. Begonnen met een tweedehands auto en een flinke dosis lef kochten zij na drie maanden hard werken hun eerste nieuwe bedrijfsauto, om vervolgens drie maanden later een tweede bedrijfsauto aan te schaffen. Vanaf dat moment beschikten zij over twee compleet en goedgevulde nieuwe bedrijfsauto’s.

De diverse werkzaamheden die worden uitgevoerd door de medewerkers van B&R Installatietechniek bij onder andere particulieren, vereniging van eigenaren, aannemers en woningbouwverenigingen variëren van het aanleggen van cv-installaties ,airco,s plaatsen , dak en zinkwerken, gas en water systemen en alle voorkomende elektra werkzaamheden, zoals het uitbreiden van meterkasten.

Ook voor het monteren van diverse zonnepanelen kunt u terecht bij B&R Installatietechniek. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit van de geleverde zonnepanelen, installatiemateriaal en de montage van de zonnepanelen. Voor plaatsing van zonnepanelen gelden bepaalde regels en voorwaarden. De medewerkers van B&R Instalaltietechniek kunnen u hierover vrijblijvend informeren.

Door te investeren in vakkennis en het behalen van de benodigde diploma’s is B&R Installatietechniek uitgegroeid tot een erkend installatiebedrijf met inmiddels drie medewerkers, zodat zij met hun 24-uurs service dag en nacht voor hun opdrachtgevers bereikbaar zijn.